top of page

New Cool Collective in TivoliVredenburg

Backstage fotografie tijdens Dansé Dansé tour van New Cool Collective. Een uur voor de on-stage gang, leg ik de activiteiten vast van de bandleden. De mannen treden al meer dan 25 jaar samen op, deze avond was niet 'business as usual.' De bassist van de band is 's middag aangereden in Amsterdam Noord. Het lukt om op aanwezig te zijn, al is het backstage in een geleende rolstoel van TivoliVredenburg en on stage zittend op een stoel.

OIABM-festival 2019

Backstage fotografie tijdens het Once In A Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos.

Met o.a.Dylan Leblanc, Duff McKagan ft. Shooter Jennings, Eels, Robert Ellis, Tyler Childers, Baptiste W. Hamon, Stef Kamil Carlens, Israel Nash, The Grand East, Next of kin.

Maartje Meijer backstage

Backstage serie van het concert van Maartje Meijer samen met line-up van klassieke- en jazzmusici in TivoliVredenburg. De muzikanten spelen de muziek van Maartje’s EP ‘Gedichten van de Torenkamer‘. Een EP die is ontstaan in De Torenkamer van VondelCS waar ze 5 dagen aaneen de muzikale vertaling maakte van Nederlandse gedichten.

Maartje Meijer: zang/piano

Clemens van der Feen: contrabas
Jeffrey Bruinsma: viool


Mete Erker: basklarinet


Her Majesty - back- and frontstage


Her Majesty speelde voor de laatste keer in een uitverkocht Tivoli Vredenburg de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young: The Very Best Of CSN.

Mister and Mississippi backstage


"Zes jaar geleden begonnen we in EKKO," zegt zangeres Maxime Barlag na een paar nummers. Nu sluit Mister and Mississippi het jaar af in de Utrechtse zaal en neemt de band voorlopig afscheid van de stad die lang hun thuis was.
Een backstage reportage voor 3voor12 Utrecht:

Mister and Mississippi neemt voorlopig afscheid van Utrecht in EKKO

Zen.nl - Ikebana

 

Wekelijks mediteer ik bij Zen.nl. In de zendo, de ruimte waar we mediteren, staan altijd verschillende prachtige bloemenstukken. De kunst van bloemschikken op Japanse wijze wordt Ikebana genoemd. Zendocent Janneke gaat hiervoor eens per twee weken op pad. Ik volgde haar tijdens deze Ikebana activiteit.

Oranjerie De Moestuin

 

Een sfeerimpressie voor De Moestuin in Utrecht. Op deze bijzondere locatie is een prachtige Oranjerie. De glazen kas grenst aan het grasveld, het groene hart van de Moestuin. In de ruimte met een houtkachel is plek voor 20 tot 120 gasten.

bottom of page