top of page

Expo

Exposities en publicaties
Boek 'Ik zie je graag'


Het boek “Ik zie je graag” is een samenwerking met makers Saskia Boerma-Appelo en Nicole van Wetten. Voor het boek maakte ik een beeldverhaal van Jesse - zoon van auteur Saskia Boerma - terwijl hij aan het werk is in het groenonderhoud. Dit werk is hem niet zomaar komen aanwaaien. Daar is veel aan vooraf gegaan. Jesse maakte op driejarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk mee, waarbij hij hersenletsel opliep. Ofwel: niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit heeft grote gevolgen voor zijn leven en van zijn familie. Denk aan zorg die nodig is, keuze is voor geschikt onderwijs en werk. Mensen die op latere leeftijd te maken krijgen met niet-aangeboren hersenletsel vertellen ook hun verhaal in het boek. Saskia plaatst haar verhaal en andere ervaringen in een brede maatschappelijke context.

Leven magazine!

 

TivoliVredenburg vierde januari 2019 een dubbeljubileum. Daarom: in LEVEN! Magazine een dubbelportret van twee directeuren (toen en nu). Schrijfster Olga Leever sprak Jeroen Bartelse en oud-directeur Peter Smids. En ik was erbij voor een portret.

Seizoenbrochure Stadsschouwburg Utrecht 2019/2020


Voor de Stadsschouwburg Utrecht fotografeerde ik verschillende events, zoals de maandelijkse talkshow Zzzzzondag!, The Future is now' met aanstormend talent, theatervoorstellingen en 'A bite at the opera' in de Zindering. In de seizoenbrochure 2019/2020 is divers beeldmateriaal van Tot Kijk fotografie opgenomen.

Expo De Groeverij


Vinyl in Houten en ook de ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers. Een initiatief van eigenaren Johan en Patrick. De eerste expo op hun nieuwe plek was aan Tot Kijk fotografie met live-fotografie. Werk van St. Vincent, Kensington, Typhoon, Marcus Miller en Eels.

Leven magazine!

Portretten bij artikel over aanleg Oosterspoorbaan en productfotografie voor LEVEN Magazine!

Heaven magazine

 

Portretten van o.a. DeWolff en Maartje Meijer en

backstagefotografie festival Once in a Blue Moon.

LEVEN! Magazine

 

Natuurserie in LEVEN! Magazine

Expositie


Een boom is een boom.

Expositie in Griftsteede Utrecht, 2015.

 

De natuur is rode draad in het fotografisch werk van Dorien Hein. In 2012 begint de Utrechtse stadsbewoonster een beeldblog waarin zij de alledaagse schoonheid in haar directe omgeving vastlegt. Na ruim 2,5 jaar is de verbinding herkenbaar in haar werk tussen natuur, mens en verwondering voor het normale dagelijkse decor. De boom neemt een speciale plek in.  “Zie je de boom echt, dan blijkt iedere boom telkens weer anders – ook al is het dezelfde – net als bij mensen”.

Cover kalender WiU


Tot Kijk foto op de cover van de kalender Waar in Utrecht 2013.

Waar In Utrecht is een initiatief van Het Vonkt, Johan.

LEVEN! magazine

 

Publicaties in LEVEN! Magazine
Portret en productfotografie.

bottom of page