top of page

Alone@home


Kerstvoorstelling 2018. Co-productie van Stadsschouwburg Utrecht, MATZER Theaterproducties en Bos Theaterproducties.

Foto's iov SSBU/Bos Theaterproducties.

The Future is now - mini-festival

 

Het talent van dit moment was te zien in 'The Future is now'. Met diverse voorstellingen (theater, dans, muziek) op ongebruikelijke plekken door het hele gebouw. Met muziek van Fossurban dance van Cheroney Pelupessy, muziektheater door Buro Nieuw Perspectief en  cabaret door Vlamousse.

Talkshow Zzzzzondag!


Talkshow van Stadsschouwburg Utrecht, iedere eerste zondag van de maand om 16.00 uur in Zindering. Gepresenteerd door Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn.
Inspirerende gesprekken met wetenschappers, kunstenaars, politici, uitvinders, boswachters of acrobaten en met de nieuwste muziek van opkomende singer-songwriters.

Beeldverslag voor: Stadsschouwburg Utrecht

en fotoverslagen op Facebook

Laura Exterieur


Iov Stadsschouwburg Utrecht

Beauty en het beest


Iov Stadsschouwburg Utrecht

Jonge acteurs Beauty en het beest presenteren zich in Stadsschouwburg Utrecht (Stadsblad Utrecht)

Murikamification


Dansvoorstelling Murikamification op Fort Ruigenhoek in Groenekan als onderdeel van Tweetakt/Kaap. Kunstenfestival voor alle leeftijden in Utrecht.

27th character


Met de voorstelling 27th character viert Minke Elisa Brands haar tienjarig jubileum als onafhankelijke choreograaf. Ze richt zich op de basis van dans en neemt het rijke bewegingsidioom onder de loep, met als doel een nieuwe letter toe te voegen aan het bestaande bewegingsalfabet.

Oceania

 

 

Oceania is een kleurrijke multidisciplinaire familie dansvoorstelling van Dans Atelier 42. Geïnspireerd op de opera De roep van de kinkhoorn van Bart Visman (muziek) en Paul Biegel (libretto) (2003) heeft Minke Elisa Brands (artistiek leider Dans Atelier 42 en DC 1 II High) een choreografie gemaakt voor een dansvoorstelling voor amateurdansers, circusartiesten, jonge acro gymnasten en één professionele danser.

bottom of page